STEUN ONS

Voor deze evenementen is er natuurlijk geld benodigd. Voor deze financiële steun zijn wij afhankelijk van giften en schenkingen van gemeente en ondernemers. Maar ook u kunt ons steunen door donateur te worden.

U kunt als donateur de keuze maken of u ons eenmalig of voor een vast bedrag en periode wilt steunen. Uiteraard kunt u zelf een keuze maken uit het bedrag en de periode. Kijk verder op deze pagina naar de mogelijkheden voor de zakelijke en particuliere mogelijkheden.

PARTICULIER

Door de Stichting Sinterklaas Heemskerk worden er verschillende leuke evenementen en activiteiten georganiseerd voor de kinderen uit Heemskerk en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan de intocht en het Sinterklaashuis. Maar uiteraard stopt het niet bij deze twee evenementen. Voor meer informatie over de verschillende evenementen kijkt u onder het kopje meer info achter het betreffende evenement.

Totaal

WORDT VRIJWILLIGER

ZAKELIJK PARTNER

Pepernoot Pakket

50,00Jaarlijks

Chocolade Pakket

100,00Jaarlijks
  • 5 entree kaarten voor Sinterklaas Huis

Marsepein Pakket

150,00Jaarlijks
  • 5 entree kaarten voor Sinterklaas Huis
  • 15 minuten eerder toegang tot het Sinterklaas Huis
  • Logo op LED scherm tijdens de intocht

Voor onze zakelijke partners hebben wij 3 standaard pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van de wensen van onze huidige partners.

Aanhef

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijf*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Uw wensen*

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.