STEUN ONS

Door de Stichting Sinterklaas Heemskerk worden er verschillende leuke evenementen en activiteiten georganiseerd voor de kinderen uit Heemskerk en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan de intocht en het Sinterklaashuis. Maar uiteraard stopt het niet bij deze twee evenementen.

Voor deze evenementen is er natuurlijk geld benodigd. Voor deze financiële steun zijn wij afhankelijk van giften en schenkingen van gemeente en ondernemers. Maar ook u kunt ons steunen door donateur te worden.

U kunt als donateur de keuze maken of u ons eenmalig of voor een vast bedrag en periode wilt steunen. Uiteraard kunt u zelf een keuze maken uit het bedrag en de periode. Kijk verder op deze pagina naar de mogelijkheden voor de zakelijke en particuliere mogelijkheden.

PARTICULIER

Door de Stichting Sinterklaas Heemskerk worden er verschillende leuke evenementen en activiteiten georganiseerd voor de kinderen uit Heemskerk en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan de intocht en het Sinterklaashuis. Uiteraard stopt het niet bij deze twee evenementen, u zult begrijpen dat wij als stichting afhankelijk zijn van giften en donaties. Ook u kunt ons daar gemakkelijk bij helpen, vul hieronder de gevraagde gegevens in, kies de frequentie, het bedrag wat bij u past en voltooi de transactie simpelweg via uw eigen bank.

Totaal


ZAKELIJK PARTNER

Voor onze zakelijke partners hebben wij 3 standaard pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van de wensen van onze huidige partners. Mochten deze pakketten niet aan uw wensen voldoen, vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen dan samen zoeken naar een passende oplossing.

Pepernoot Pakket

50,00Jaarlijks
 • Logo op website

Chocolade Pakket

100,00Jaarlijks
 • Logo op website
 • 5 entree kaarten voor Sinterklaas Huis

Marsepein Pakket

150,00Jaarlijks
 • Logo op website
 • 5 entree kaarten voor Sinterklaas Huis
 • 15 minuten eerder toegang tot het Sinterklaas Huis
 • Logo op LED scherm tijdens de intocht

  Aanhef

  Voornaam*

  Achternaam*

  Bedrijf*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw wensen*

  Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.