EVENEMENTEN

De vrijwilligers van Stichting Sinterklaas Heemskerk organiseren ieder jaar een aantal activiteiten voor de kinderen van Heemskerk en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan de intocht en het Sinterklaashuis in Marquette. Voor meer informatie over de verschillende evenementen kijkt u onder het kopje ‘meer info’ achter het betreffende evenement.

ALLE EVENEMENTEN

GEEN PLANNING

Sinterklaas is het land weer uit en zit lekker in zijn kasteel uit te rusten. Zijn pieten zijn alweer druk bezig met het plannen van nieuwe evenementen. Zodra wij van de pieten horen wanneer dit is, zal dit gedeeld worden op de site.

WORDT VRIJWILLIGER

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Een geweldig kinderfeest waar elk jaar door de kinderen, ouders en grootouders naar wordt uitgekeken.”
José
“Echt een fantastisch leuke ervaring voor jong en oud, er wordt veel persoonlijke aandacht en tijd aan de kinderen besteed.”
Jaimie

“Sinterklaashuis in Marquette te Heemskerk is erg leuk opgezet en zeker een aanrader voor groot en klein.”

Yolanda

Deel onze evenementen